Beharangozó 2024. április 4., csütörtök

Jegyek az FTC - DVTK rangadóra

2024. április 10-én, szerdán 18 órától rendezik az OTP Bank Liga 21. fordulójából az FTC kérésére elhalasztott Ferencváros - Diósgyőr rangadót. A vendégszektorba szóló teljes árú belépők elővételben és a mérkőzés napján is 3400 forintba kerülnek, de az internetes vásárláskor e-díjat is felszámolnak.

Jegyek az FTC - DVTK rangadóra


OTP Bank Liga 21. forduló

2024. április 10., szerda
18:00 Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK (Tv.: M4 Sport)

Jegyinfó

A vendégszektorba (1270 fő) szóló belépőjegyegyek egységesen elővételben és a mérkőzés napján is 3400 forintba kerülnek. 

A vendégszektorba szóló belépőjegyek online a jegymester.hu oldalon vásárolhatók meg. Az internetes vásárláskor a jegymester.hu kényelmi díjat számol fel (399 forint).

A belépőjegyeket nem szükséges kinyomtatni, telefonról is érvényesíthetők a vonalkódok a kapuknál. 

Amennyiben nem kerül értékesítésre minden vendégszektorba szóló jegy, a mérkőzés napján 16 órakor nyit ki a vendégpénztár, a Groupama Aréna kapui is ekkor nyílnak. 

Helyszín

Groupama Aréna (1087 Budapest,Üllői út 129.)

Parkolás a szurkolók számára: A környező utcákban a KRESZ szabályainak megfelelően parkolhatnak.

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.