Népes, 33 fős, köztük 27 hazai dartsossal a mezőnyben vette kezdetét az év MDL régiós versenysorozata a DVTK Medical darts termében. A csoportküzdelmeket követően 24 játékos kvalifikált az egyenes kieséses szakaszba, míg Ágoston Péter, Bugil Ákos, Dupcsák Vanda, Hegedűs Olivér, Molnár Szabolcs, Nádasdi Ferenc és Sviderszki Dávid számára véget ért a verseny.

A főtáblán Tóth Zoltán, Seres Barnabás, Rakaczki Arnold, Orosz Attila, Kozma Zsolt, Juhász Gréta, Biró Gergő és Beregi László az első körben búcsúzott és lett 17., míg Tóth Boglárka, Palotás István, Lévay Máté, Kürti Áron, Kulifai Gergely, Kozák Gábor és Kamenyiczki Tibor számára a nyolcaddöntőben ért véget az első forduló, amivel a 9. helyen végeztek. A negyeddöntőkig Kriston Szabolcs, Dupcsák István és Bistyák Géza jutott el kiváló teljesítménnyel és zártak az előkelő ötödik pozícióban.

Nagy Viktor csoportjából két győzelemmel a második helyen jutott tovább. Az egyenes kieséses szakaszban pedig magabiztos játékkal az első két körben 4:0-as sikerrel, majd öt legben győzött, amivel végül bronzérmet szerzett döntő szettben alul maradva az elődöntőben. Pollák István Zétény szintén két győzelemmel lépett a főtáblára, ahol sorrendben 4:0, 4:0, 4:1 arányban győzött, amivel ő is a dobogó harmadik fokáig menetelt hat leges csatát vívva a fináléba kerülésért.