Beharangozó 2024. február 24., szombat

Ma itthon játszik a DVTK HUN-Therm

Az Euroliga negyeddöntőjének első mérkőzését követően a magyar bajnokság 14. fordulójában fogadjuk a TFSE MTK csapatát.  A találkozó előtt Völgyi Pétert kérdeztük.

Ma itthon játszik a DVTK HUN-Therm


Az Euroliga negyeddöntőjének első mérkőzését követően a magyar bajnokság 14. fordulójában fogadjuk a TFSE MTK csapatát.  A mérkőzésre már kaphatók a jegyek elővételben a helyszínen, valamint a DVTK Aréna weboldalán is. A találkozó előtt bemutatjuk az ellenfelet, felelevenítjük a két csapat közelmúltban lejátszott mérkőzéseit.

Tippmix Női NB I. A-csoport 14. forduló

2024. február 24. szombat (DVTK Aréna, Miskolc)
18:00 DVTK HUN-Therm - TFSE-MTK

Kapunyitás:17:15

Holnap a duplameccs miatt 17.15-kor nyitjuk a kapukat. Az arénához vezető utak lezárásra kerülhetnek eddig az időpontig, így a DVTK Stadionban és a DVTK  Arénában is szurkolni kívánóktól türelmet kérünk az áthaladáskor. Akik csak a kosárlabda mérkőzésre jönnek, kérjük, hogy 17.15 után érkezzenek. A villamossal érkezőknek javasoljuk, hogy a DVTK Stadion megállótól sétáljanak a kosárlabda parkolón, valamint a kis hídon keresztül az arénához. 

Mérkőzés információk

Jegyinformáció
A mérkőzéssel kapcsolatos jegyinformáció az alábbi linken érhető el.

Helyszín
Miskolc, DVTK Aréna - 3533 Miskolc, Vanger Vilmos utca 6/A

Közvetítés
A mérkőzést az M4+ élőben közvetíti, az mkosz.hu oldalon pedig szöveges közvetítés olvasható. 

Edzői várakozás

Völgyi Péter: Ez a meccs annak ellenére sem lesz könnyű, hogy a TFSE-MTK klasszikus center nélkül kénytelen játszani Czinano sérülését követően. Nélküle más szerkezetben, gyorsabb kosárlabdát játszanak, teszik mindezt eredményesen, agresszívabban kosárlabdázva. A keretben Toman Petrán kívül mindenki egészséges, és harcra fogható. Reméljük, hogy a szerdai negyeddöntőt követően a magyar bajnokira is szép számban látogatnak ki a nézők és drukkolnak majd nekünk ezen a fontos hazai találkozón.