A 2024-es STEEL Nemzeti Bajnokság és a Ranglistaverseny 1. fordulóját az Érdi Sportcsarnokban rendezték 5 diósgyőri játékossal a mezőnyben.

Előbbi tornán Lövei Milán kiváló játékkal 4:0-as győzelemmel kezdett, majd a következő körben 6 legben sikerült a csoport döntőjébe jutnia, ahol végül sajnos döntő legben szenvedett vereséget az első kiemelttől. Kulifai Gergely erőnyerőként kezdett, majd a 2. körben négy legben kapott ki, míg Lévay Máté egy végletekig kiélezett meccsen 4:3 arányban szenvedett vereséget csoportjában. Negyedik diósgyőri játékosunk Kürti Áron 4:0-val kezdett, majd öt legben jutott a csoport döntőbe, ahol folytatva a magabiztos játékot sima győzelemmel lépett a 32 közé. Az egyenes kieséses szakasz második felvonásában játékosunk, habár nagyot küzdött, de négy legben kikapott a későbbi bronzérmestől, ám így is szép eredményt ért el.

Ezt követően a Steel Egyéni Nemzeti Darts Ranglista pontszerző verseny következett játékosainknak. Kulifai Gergely és Kürti Áron ezúttal sajnos nem tudott győzelemmel kezdeni, azonban a 30. csoportban Lövei Milán és Lévay Máté is sikerrel vette a 2. kört így egymás elleni csoportdöntőre készülhettek. A házi diósgyőri csatát a 32 közé kerülésért Lévay nyerte 4:1 arányban, aki a következő körben öt legben kapott ki a nyolcaddöntőbe kerülésért, amivel így ezen a tornán is volt DVTK-s dartsos a végjátékban.

A női mezőnyben Tóth Boglárka az első tornán erőnyerőként kezdett, majd 4:2-es győzelemmel jutott a csoportdöntőbe, ahol sajnos nem jött össze a 32 közé kerülés. A ranglistaversenyen ezt követően ismét csak a 2. körben kellett dartsosunknak táblához állni és ezúttal is győzelemmel kezdett, ám a 2. kiemelttel nem bírt az újabb csoportdöntőben.