Az idén már harmadik alkalommal csaptak össze Kelet-Magyarország legjobb dartsosai a DVTK Medical konferenciatermében, ahol ezúttal 22-en gyűltek össze a 4. MDL fordulóra. A csoportokból Bajnóczi Péter, Halász Sebastian, Kulifai Gergely, Nádasdi Ferenc és Varga Gergely nem jutottak tovább, így a 17. helyen zártak.

Az egyenes kiesés szakasz első körében, a legjobb 16 között búcsúzott Vadnai Péter József, Rakaczki Arnold, Kriston Szabolcs, Dupcsák István és Beregi László, akik a kilencedik helyet szerezték meg. A negyeddöntőben hét diósgyőri játékos is érdekelt volt, akik közül Lövei Milán, André Roland és Sviderszki Dávid nem bírt csapatárssával, míg Nagy Viktor öt legben kapott ki debreceni ellenfelétől.

Az elődöntőkben Kürti Áron Lévay Mátéval találkozott, akik közül ezúttal a kétszeres régiós MDL ezüstérmes bizonyult jobbnak döntő játszmában, így Lévay Máté hat győzelemmel bronzérmet szerzett. A másik ágon Bíró Gergő ötödik sikere után 2:4 arányban kikapott Fejszák Lászlótál, ám így is értékes bronzérmet akasztottak a nyakába. A fináléban Kürti Áron végül visszavágott a debreceniek játékosának, és 4:1 arányban megszerezte a végső győzelmet a negyedik fordulóban.

A régiós ranglistán Kürti Áron holtversenyben feljött az élre Nagy Viktor mellé, míg rajtuk kívül további öt piros-fehér játékos áll országos döntős helyen.

A következő, ötödik MDL fordulót hosszabb szünet után, május 4-én rendezik majd Nyíregyházán, amit újabb Miskolci játéknap követ majd.