A DEAC szervezésében került megrendezésre a 19. régiós MDL, ahol 24, köztük hat diósgyőri dartsos szállt harcba az érmekért és az értékes ranglistapontokért. A csoportküzdelmekből öt DVTK-s játékos is továbbjutott a 16 fős főtáblára, míg Kulifai Gergely a 17. helyen zárt.

Az egyenes kieséses szakasz első fordulójában a csoportban négy mérkőzést is nyerő Lövei Milán négy legben búcsúzott, míg Kamenyiczki Tibor öt-, Lévay Máté pedig a későbbi győztes ellen hat legben esett ki, amivel mindhárman a 9. helyen zártak.

Sviderszki Dávid három győztes meccsel került főtáblára, ahol magabiztosan 4:1 arányban nyerte első mérkőzését csapattársa ellen, azonban a legjobb nyolc között nem bírt következő ellenfelével, így az ötödik lett. A tavalyi régiós ranglista második helyezettje, Kürti Áron négy győzelemmel jutott a nyolcaddöntőbe, ahonnan 4:3 arányban lépett tovább. Az elődöntőbe kerülésért Szilágyi Ádám következett diósgyőri játékosunknak, akivel sajnos nem bírt Kürti és 4:1-es vereségével ő is az ötödik helyet szerezte meg.

A régiós ranglistán Kürti Áron szinte biztosan a második helyen zárja majd a 20 fordulós ligát, míg Lövei Milán egy nagy hajrával még előre léphet a negyedik helyről a dobogó alsó fokára az utolsó fordulóban. A DVTK dartsosai közül országos döntős helyen áll még a nyolcadik pozícióban Bugil Ákos.

A 20. egyben utolsó idei régiós MDL fordulót október 26-án rendezik majd Debrecenben.