Június 12-én nyolc diósgyőri dartsos utazott Debrecenbe a Kelet-Magyarországi régió ötödik fordulójára az MDL sorozat következő állomására. A tizenhat fős főtáblára öt dartsosunk is felverekedte magát a csoportküzdelmek után, ahol Kamenyiczki Tibor és Bugil Ákos a 9. helyet szerezte meg, míg Váradi Roland és Tóth Zoltán az ötödik pozícióban zárta a versenyt. Kürti Áron viszont 6 legben bejutott az elődöntőbe, ahol egy szintén ilyen arányú győzelemmel egyenesen a fináléig menetelt. A döntőben aztán a diósgyőri dartsos pazar játékkal 4:1 arányban győzött és megszerezte a DVTK első idei MDL sikerét.

Június 18-án, hazai pályán, a DVTK komplexumában folytatódott a sorozat a hatodik körrel, ahol 14 diósgyőri dartsos is harcba szállt a győzelemért. Váradi Roland, Vadnai Péter József, Tóth Zoltán és Kürti Áron a főtábla első körében búcsúztak ezúttal, míg Palotás István és Kamenyiczki Tibor számára a negyeddöntő jelentette a végállomást.

A két tornát követően a régiós ranglistán Kürti Áron a hatodik helyet foglalja el korábbi győzelmének köszönhetően, míg Kamenyiczki Tibor és Váradi Roland erős pontszerző eredményeikkel holtversenyben feljöttek a 11. pozícióba.

A hetedik fordulót, június 26-án, szombaton Debrecenben rendezik majd.