Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 24. forduló

Várda Labdarúgó Akadémia - Diósgyőri VTK 2-1 (0-0)

Kisvárda, Várkerti Stadion, Játékvezető: Kósa György (Mogyorósi Dominik, Nagy Gábor). 
Várda Labdarúgó Akadémia: D. Kocherhan - Suba O., Licz D., I. Dovganych, Gyarmati Á., Y. Dovbak, Helmeczi N., Dzatalov M., Hadházi L., Y. Khyzniak, A. Kovbasiuk. Vezetőedző: Katona György. 
Diósgyőri VTK: Béner F. - Szemes L., Puskás Z., B. Samsyka, G. Rados, Kelemen Z., Kovács Á., A. Kharchenko, T. Pashaiev, Juhász H., Szabó B. Vezetőedző: Germán Gábor. 

Csere: Szemes L. helyett Bialkó Z. a 15., Kovács Á. helyett Farkas D. a 41., A. Kharchenko helyett Fecske A. a 41., Béner F. helyett Kovács M. az 57., G. Rados helyett Balogh B. az 57., Kelemen Z. helyett S. Ziadi az 57. Lichz D. helyett A. Tyschenko a 62., Dzatalov M. helyett V. Tkach a 72., Hadházi L. helyett O. Yuryk a 81. percben. 
Sárga lap: I. Dovganych a 46., Fecske A. az 54., Helmeczi N. a 63., Puskás Z. a 65., Farkas D. a 80., A. Tyschenko a 62. percben. 
Gólszerző: Hadházi L. (1-0) az 53., B. Samsyka (2-0, öngól) az 57., Farkas D. (2-1) a 62. percben. 

Germán Gábor: - Nagyon csalódottak voltunk a mérkőzés végén. Azt kértem a játékosoktól, hogy élvezzék a játékot és ne legyenek görcsösek, hiszen már csak három meccs van hátra a szezonból. Ez sajnos nem sikerült, a hazaiak agresszívabban mentek bele a párharcokba és jobban akarták a győzelmet. Egy kicsit belefáradtunk a hosszú szezonba, de ilyenkor kell megrázni magunkat és egy lapáttal rátenni.